Weboldal címe
Weboldal alcíme

Tisztán emlékszem. Minden a tükör előtt állva dőlt el. Úgy 4 éves koromban. Anyut szemléltem, miközben sminkeli magát és közben meg-megcsapott a pirosító és az egymásba rakható rúzsok édes illata. A kémia jól működött, szerelem lett, sminkszerelem. Pontosan itt és így kezdődött.

Aztán gyorsan jöttek a szárnypróbálgatások magamon, majd a barátnőimen, csak az volt a ciki, amikor nagycsoportos korunkban egy vasárnap délután teszteltük egymáson a legendás „Mystic” rúzst, mert Kriszti anyukájának már volt olyan és még másnap is nyoma volt az ajkunkon a misztikus módon zöldből pirossá változott csodának…

Nagyon sok év és kacskaringós út bejárása után végül 2011 óta azzal is foglalkozhatok, amit igazán szeretek, ami a hivatásom. Sminkes vagyok. Szívvel, lélekkel.

Kristóf Ilus segítségével tanulhattam meg a sminkmesterség alapjait, akinél a maszkmesterségbe is beleleshettem.  Sipos Zita precizitásával, hibátlan sminkjeivel nagy hatással volt rám, sokat tanultam tőle. Asztalos Kriszta bevezetett az orosz aqua makeup világába ami a sminken belül egy újabb szerelem lett, Maria Lihacheva masterclass-a pedig további inspirációt adott ehhez a technikához. Mindannyiuknak hálával tartozom.

Hálás vagyok továbbá annak a megannyi vendégemnek, akik egy-egy alkalomra – bálra, szalagavatóra, fotózásra, esküvőre készülődve, vagy csak úgy – bizalmat szavaztak - szavaznak nekem és elkészíthetem sminkjüket.

Mégis, leghálásabb a családomnak vagyok, a férjemnek, aki támogatása nélkül valószínűleg nem indultam volna el ezen az úton, a gyerekeinkről nem is beszélve.

Nem vagyok elkötelezve egy márka iránt sem, hiszem, hogy mindegyiknek vannak jó termékei: állandó teszteléssel igyekszem megtalálni, és használni a legjobbakat. Eszközeim között megtalálhatók az Atelier Paris, a Kryolan, a Paris Berlin, a MAC, a KIKO és a Karaja egyes termékei.

Győrben a Dunapart Rezidencián található Celebrity Beauty Studioban sminkelem legtöbbször vendégeimet, de sminkelek bárhol, és bármikor, amire csak igény van…

A sminkelésben azt a pillanatot szeretem a legjobban, amikor a végén a vendégem kezébe adom a tükröt és ott, akkor, végre elhiszi, még akkor is, ha azelőtt kételyei voltak, hogy valóban szép. Hiszem, hogy a szépség belülről fakad, a smink pedig hozzásegít a kibontakozásához.