Weboldal címe
Weboldal alcíme

Műszempilla

A tartós szempilla hosszabbítás során dúsabbá, hosszabbá és íveltebbé tehetők szempilláid, optikailag formázhatók a szemeid. A műszempilla ébenfekete színe miatt a szempilláid hangsúlyossá válnak, akár a napi sminket is elhagyhatod. A szempilla építés során egy szempillára 1 (1D) illetve 2 (2D) műszempilla szál kerül. A műszempilla tartós, helyes illesztéssel nem tesz kárt a saját szempillákban, viselése kényelmes, észrevehetetlen.

Szempillaépítés előtt:

Műszempilla felhelyezése csak egészséges és gondosan előkészített szemre történhet, ezért kérlek, hogy szempillaépítésre smink nélkül érkezz. Szempilla felhelyezést kizáró tényezők: a szem bármely betegsége (kötőhártya gyulladás, árpa, stb.), sminktetoválás vagy szemműtét az elmúlt 6 hétben, allergia. Amennyiben kontaktlencsét viselsz, azt mind felhelyezés, mind szempilla leoldás előtt el kell távolítani!

A szempillaépítés folyamatáról:

A szempillaépítés egész folyamata alatt a szemeidet csukva kell tartanod, a szempillaépítés kb. 1-1,5 órát vesz igénybe a felhelyezett szempillák számától függően. A szempillaépítés fekvő testhelyzetben történik, így közben lehetőséged van pihenni, relaxálni. 

Tudnivalók a szempilla viselésével kapcsolatban:

A szempillákat 48 óráig nem érheti víz, gőz vagy pára, így a hajmosást érdemes előtte, vagy 2 nappal utána időzíteni. A szaunát és szoláriumot is kerülni kell az első 48 órában. A szemeket nem szabad dörzsölni, a sminket nagyon óvatosan, kíméletesen fültisztító pálcával vagy sminktörlő kendővel távolítsd el a szemhéjról, vigyázva a pillákra. Lemosáshoz használj micellás vizet. Olaj alapú lemosót használni tilos! A szempillákat ajánlott 2-4 hetente töltetni, hogy mindig szép, ápolt hatása legyen.


Műszempilla árjegyzék:


Megnevezés Ár
Klasszikus (1D) műszempilla teljes szett 16.000 HUF
Klasszikus (1D) műszempilla töltés 2/3/4 héten belül 9000 / 10000 / 11000 HUF
Duplázott (2D) műszempilla teljes szett 19.000 HUF
Duplázott (2D) műszempilla töltés 2/3/4 héten belül 10500 / 12000 / 13500 HUF
Swarovsky kristály/pár 500 HUF
Műszempilla leoldás 3000 HUF
Műszempilla töltés 4. héten (28. napon) túl teljes szett áron!
Tincses műszempilla 5000 HUF

Az árak 2023. április 03-tól érvényesek!