Weboldal címe
Weboldal alcíme

Sminkeld magad! - egyéni minitanfolyam

Volt már olyan, hogy első látásra beleszerettél egy szemhéjpúderbe, aztán azóta is érintetlenül áll a sminkestáskádban? Vagy tetszik a tusvonal, de fogalmad sincs, hogy kezdj hozzá? Vagy egyszerűen csak olyan jó lenne minden nap sminkelve útnak indulni dolgozni, de még soha senki nem mutatta meg, hogyan készíts el egy nappali sminket 5 perc alatt, az esti bulisminkről nem is beszélve?

Egyéni sminkoktatásaimon ehhez próbálok segítséget nyújtani. Jöhetsz egyedül, de a barátnőidet sem kell kihagynod a „buliból” ha ők is ellesnének pár trükköt a tükör előtt…

Egy egyéni sminkoktatás körülbelül 3 órát vesz igénybe, ha egyedül jössz, ha többen vagytok, akkor valamivel hosszabb. Átvesszük az otthoni bőrápolási feladataidat, közösen átnézzük a sminkestáskádat, készítünk egy nappali és egy alkalmi sminket közösen, majd Te önállóan is, hogy otthon is menjen!

Ár: 35.000 Ft/fő

Légy profi sminkes! - egyéni tanfolyam

Akár kozmetikusként dolgozol, akár csak egyszerűen szeretnél megtanulni profin sminkelni, jó helyen jársz. Tanfolyamaim végzett tanulói naprakész tudással, nagy gyakorlattal kerülnek ki a sminkes szakma világába.

Mindent megtanítok, ami szükséges ahhoz, hogy kiváló sminkes váljon belőled, sok gyakorlással, szakmai alázattal és végtelen türelemmel jó esélyed is van erre.

Az alapkoncepcióm az, hogy megtanulj sminkelni fiatalt, középkorút, időset, hogy képes legyél  tisztán, hibátlanul kivitelezni nappali, alkalmi, extrémebb sminkekeket. 

Ha Neked is ez a célod, akkor hívj bátran, várlak szeretettel a legközelebb induló egyéni sminkes képzésemen. 

Időpont és árajánlat kérés: +36 30 3991188